Comspot ja Cloud Center Finland yhdistivät voimansa, jotta meillä olisi tarjota astetta parempia IT-palveluja jokaiselle yritykselle ja yhteisölle koosta riippumatta. Laaja palveluvalikoima ja suurempi osaajajoukko nostavat palvelutasoamme ja selkeyttävät rooliamme kokonaisvaltaisena IT-kumppanina. Tästä huolimatta tavoitteemme on olla jokaiselle asiakkaallemme joustava ja sopivan kokoinen.

Comspot
Skip to content

Verkkosivut ja -palvelut liiketoimintaanne sovitetusti

Verkkosivustojen kehitys

Tarvitsetteko digitaalista liiketoimintaa edistävät uudet verkkosivut ja -palvelut. Olette oikeassa paikassa.

Tänä päivänä yrityksenne verkkosivut ja -palvelut ovat muutakin kuin kuin pelkkä näyteikkuna verkossa. Ne ovat yrityksen digitaalinen käyntikortti, joka luo asiakkaille ensivaikutelman yrityksestänne.

Me toteutamme verkkosivustonne ja -palvelunne liiketoimintaanne tukevaksi kokonaisuudeksi käyttäen hyväksi avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmiä, kuten Processwire. Toteutamme myös räätälöityjä verkkopalveluita tiettyyn liiketoiminnan osa-alueeseen.

Julkaisujärjestelmien ylläpitopalvelu

Tarjoamme Avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmien ylläpitopalvelu. Palvelu sopii Drupal-, Wordpress- sekä Processwire-alustoille. Ota yhteyttä ja kysy lisää palvelustamme.

Verkkokaupat

Toteutamme digitaalisen liiketoimintanne tarpeisiin soveltuvan verkkokaupparatkaisun. Ota yhteyttä ja kysy lisää verkkokaupparatkaisuihin liittyvistä palveluistamme.

Ota yhteyttä - saat helposti meiltä yhdestä paikasta sivustonne tai verkkokauppanne tarvitsemat verkkopalvelut.

Ota yhteyttä

Lähetä viestiä yhteydenottolomakkeella - kerron mielelläni lisää palveluistamme.

Ystävällisin terveisin

Joonas Kolkka, toimitusjohtaja, Comspot

Luotettava kumppaniMicrosoft Partner