Yritys

Comspot Oy on suomalainen ICT-palveluita tuottava yritys, jonka omistaa yrityksen toimiva johto. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita asiakkaidemme liiketoimintakriittisille ICT-järjestelmille, joiden pohjana on korkea käytettävyys ja turvallisuus.

Asiakkaan ehdoilla

Pyrimme Comspotissa tarjoamaan asiakkaille henkilökohtaista palvelua asiakkaan omilla ehdoilla. Emme ohjaa asiakkaitamme kasvottomiin tukikeskuksiin, vaan jokaisella asiakkaallamme on aina oma yhteishenkilö, joka hoitaa päivittäiset asiat heidän kanssaan. Kiireellisissä tapauksissa palvelemme tehokkaasti myös tukikeskuksen kautta.

Ekotehokkaasti turvallisuudesta tinkimättä

Tänä päivänä haluamme kaikki kiinnittää yhä enemmän huomiota ekologisuuteen. Tämä on mahdollista myös ICT-alan ratkaisuissa. Siksi olemmekin Comspotissa suunnitelleet palvelinkeskukset ja palvelumme alusta saakka mahdollisimman ekotehokkaiksi, turvallisuudesta kuitenkaan tinkimättä.

Sijoittamalla järjestelmät palvelinkeskuksiimme asiakkaamme ei tarvitse ylläpitää omia tietoliikennelaitteita, UPS-laitteistoja, ilmastointikoneita tai muutakaan infrastruktuuria.

Sijoittamalla järjestelmät palvelinkeskukseemme saadaan tehtyä ekotekoja myös vähentyneillä matkustuskilometereillä, kun asiantuntijamme pystyvät ratkaisemaan haasteet tehokkaasti keskitetyssä pilviympäristössä, eikä heidän tarvitse matkustaa asiakkaan tiloihin.

Comspot Oy

Vanha Talvitie 2-6 A 7
00580 Helsinki

Sähköposti: toimisto@comspot.fi
Vaihde: 020 779 0144
Y-tunnus: 2302684-4

Copyright © Comspot Oy 2019