Palvelintila

Turvallinen ja tehokas palvelintila

Verkkohotellimme palvelut toteutetaan tehokkaalla palvelinklusterilla, jossa palvelimilla on käytössä tietoturvallinen Unix-käyttöjärjestelmä.

Valvomme palvelinten toimintaa ympäri vuorokauden vuoden kaikkina päivinä, jolloin verkkohotelliin sijoitetut kotisivut näkyvät internetissä jatkuvasti ilman keskeytyksiä. Kaikki verkkohotellimme tiedostot varmuuskopioidaan automaattisesti kerran vuorokaudessa.

Tiedostojen siirto verkkohotelliin

Verkkosivustonne muodostuvat esimerkiksi HTML-tiedostoista, PHP-skripteistä ja kuvatiedostoista. Tiedostot on helppo siirtää verkkohotelliin, jolloin ne näkyvät heti internetissä.

Tiedonsiirto tapahtuu turvallisella SFTP-protokollalla jolloin kaikki liikenne on salattu. Näin identiteettitietonne pysyvät vain teidän tiedossanne.

Dynaamiset kotisivut PHP-ohjelmoinnilla

PHP- ja Perl-ohjelmointikielillä luot helposti dynaamista sisältöä kotisivuillesi. Tuki ohjelmointikielille sisältyy kaikkiin webhotellipalveluihimme. CS Domain Hosting -paketissa PHP:n versio on 5.3. FastCGI-tekniikalla PHP-skriptit toimivat todella nopeasti ja niitä ajetaan webhotellin FTP-käyttäjän käyttöoikeuksilla.

MySQL-tietokanta sisältyy webhotellien kotisivutilaan. Tietokantaan voi varastoida esimerkiksi kotisivujen sisällön tai web-sovelluksen tiedot.

Kattavat kävijätilastot

Voit seurata kotisivujesi kävijämäärien kehittymistä monipuolisen tilastoinnin avulla. Kävijämäärien lisäksi tilastot kertovat muun muassa minkä linkkien kautta sivuillesi on saavuttu. Saat myös tietoa käytetyistä selaimista ja niihin asennetuista selainlaajennuksista.

Helppokäyttöinen hallintapaneeli

Suomenkielisen hallintapaneelin avulla esimerkiksi oman verkkotunnuksen nimipalvelujen hallinta, salasanojen vaihto sekä kotisivutilan kansioiden salasanasuojaus onnistuvat käyttäjältä käden käänteessä.

Comspot Oy

Vanha Talvitie 2-6 A 7
00580 Helsinki

Sähköposti: toimisto@comspot.fi
Vaihde: 020 779 0144
Y-tunnus: 2302684-4

Copyright © Comspot Oy 2019