Office 365 ja Office 365-käyttöönottopalvelumme

Office 365 tuo toimistosi dynaamisesti mukaasi. Eri Office 365-palvelupaketeista löydät yrityksellenne sopivat sovellus- ja palvelukokonaisuudet. Kehittyneillä toimisto-, kommunikointi- ja työryhmätyökaluilla teet sujuvasti töitä niin toimistossa kuin matkallakin, ja kommunikoit saumattomasti työyhteisösi kanssa. 

Vertaa palvelupaketteja   

Office 365-käyttöönottopalvelumme on vaivaton ja nopea tapa ottaa käyttöön markkinoiden edistyksellisin viestintä- ja tiedonhallintaratkaisu. Konfiguroimme palvelun sekä siirrämme olemassa olevat tiedot palveluun. Koulutamme myös pääkäyttäjän sekä tarvittaessa loppukäyttäjät palvelun käyttöön.

Lue lisää käyttöönottopalvelusta

Office 365

Toimisto kulkee mukanasi kaikkialle

Toimisto kulkee mukanasi kaikkialle

Voit käyttää tuttuja kehittyneitä tuottavuustyökaluja niin toimistossa kuin matkallakin. Office-sovellukset, joista on käytössä aina uusimmat versiot, mahdollistavat tiedostojen luomisen, muokkaamisen ja jakamisen PC-/Mac-tietokoneella tai iOS-, Android- tai Windows-laitteella kenen tahansa kanssa reaaliaikaisesti.

Ammattimaiset työkalut

Voit muuttaa yritystason sähköpostin osoitteen yrityksen nimen mukaiseksi ja parantaa näin nimen tunnettavuutta sekä markkinoida yritystä helposti luotavien mukautettujen markkinointimateriaalien avulla. Voit muodostaa tiiviimmän yhteyden asiakkaisiin ja työtovereihin erilaisten viestintätyökalujen avulla, kuten sähköposti, pikaviestit, sosiaaliset verkostot ja videoneuvottelu.

Toimisto kulkee mukanasi kaikkialle
Toimisto kulkee mukanasi kaikkialle

Yhteistyötyökalut

Käyttäjäkohtaista tallennustilaa on 1 teratavu, joten sinulla on runsaasti tilaa kaikille tiedostoille -tilaa. Tiedostot on tallennettu verkkoon, joten voit myös jakaa tiedostoja yrityksen sisällä ja ulkopuolella olevien henkilöiden kanssa missä ja milloin tahansa. Kun käytössä on usean osapuolen HD-tasoinen videoneuvottelu, sisällön jakaminen ja jaetut kalenterit, työryhmän tiedot pysyvät aina synkronoituina.

Helppo asentaa ja hallita

Vaiheittaisten ohjeiden avulla käyttäjät on helppo määrittää ja palvelut saadaan nopeasti käyttöön. Voit avata helppokäyttöisen hallintakeskuksen mistä tahansa ja hallinnoida siinä kaikkia palveluja. Lisäksi Office 365 hoitaa IT:n puolestasi, joten palvelut ovat aina käytettävissä ja ajan tasalla.

Toimisto kulkee mukanasi kaikkialle
Toimisto kulkee mukanasi kaikkialle

Vastinetta rahalle

Ohjelmistossa ei ole alkuvaiheen kustannuksia ja se on aina ajan tasalla.

Toimisto kulkee mukanasi kaikkialle

Sisäänrakennettu tietoturva

Sisäänrakennettu tietoturva, vaatimustenmukaisuus ja tietosuoja pitävät tiedot turvassa.

Toimisto kulkee mukanasi kaikkialle

Aina käytettävissä

Sinulla on aina 99,9 prosentin käyttöaikatakuu.

Comspot Oy

Vanha Talvitie 2-6 A 7
00580 Helsinki

Sähköposti: toimisto@comspot.fi
Vaihde: 020 779 0144
Y-tunnus: 2302684-4

Copyright © Comspot Oy 2019